(Video) Un bărbat a murit după o bătaie cu bâtele în plină stradă

Actele de violenţă comise de grupurile interlope şi clanurile ţigăneşti se înmulţesc în România. Ultimul episod s-a petrecut luni seara, în comuna constănţeană Cogealac când mai multe persoane s-au bătut cu bâtele în plină stradă, iar una dintre ele a decedat. Conform presei locale, protagoniştii scandalului fac parte din două grupări rivale, toți cei implicați fiind, se pare, comercianţi în piaţă.

0

Potrivit anchetatorilor, cinci persoane au fost reţinute şi sunt audiate în prezent, unul dintre bărbaţii implicaţi în altercaţie, fiind căutat de poliţişti.
Aceştia s-au deplasat în cursul zilei de luni – 20 iunie, cu o maşină, în comuna Cogealac, pentru a se întâlni cu câteva persoane din localitatea constănţeană. Între grupurile a izbucnit apoi un conflict, cei şase tulceni atacându-şi rivalii cu bâtele. Când cele şase persoane din Tulcea au vrut să urce în maşina lor pentru a pleca, unul dintre ei a fost lovit cu o piatră în cap, lovitura fiindu-i fatală. Alte două persoane au fost transportate la spital, aceştia suferind multiple traumatisme cranio-cerebrale toracice.

sursa video: www.focuspress.ro

Facebook Comments