Indiscreții de Vâlcea

0

Bairam

Deputatul USR Ion  Marian  Lazăr a fost în delegaţie oficială la Ankara,  la  Forum Regional de Dezvoltare Economică.  Conform „bunului” obicei,  nu a scris niciun cuvinţel despre asta, deşi ar fi trebuit.  Doar n-a fost invitat la forum în calitate de „Ion  şi atât”. Şi nici nu a plecat în city-break. Sau a fost un fel de city-break pentru el? Dar mică-i lumea! Pe pagina de facebook a unui străin prezent şi el la Forum se pot vedea nişte filmuleţe simpatice de la un bairam. Aşa că luăm ce avem, până când domnul ales catadicseşte să ofere, printr-un comunicat de presă asumat, amănunte ale participării sale la Forumul de la Ankara.  

Din rău în mai rău!

Noi amănunte despre Adriana Petrescu, angajata Consiliului Judeţean Vâlcea, care, potrivit ANI, nu poate justifica 114.000 de euro în declaraţia de avere. Ea  este soţia unui  ex-secretar al Primăriei Bujoreni,  condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu asimilat faptelor de corupţie.  De asemenea,  ANI l-a declarat incompatibil pentru că,  în perioada 13 septembrie 2016 – 06 noiembrie 2017, a deţinut simultan funcţia publică de secretar al Primăriei Bujoreni şi pe cea de administrator public în cadrul aceleiaşi instituţii. Adriana Petrescu ar fi intrat  în atenţia  ANI din cauza unor  terenuri nejustificabile dobândite împreună cu familia. Din rău în mai rău!

Pistol revine cu gloanţe noi?

Umblă  vorba că,  în cazul în care social-democraţii  nu vor  candida în tandem cu liberalii  la viitoarele alegeri, PSD Vâlcea l-ar putea alege pe Bogdan Pistol  pentru candidatura  la Primăria Râmnicu Vâlcea.  Bogdan Pistol a fost  vicepreşedinte din partea PNL  al Consiliului Judeţean Vâlcea şi a mai candidat la primărie în anul 2010. De câţiva ani, Pistol a părăsit scena politică pentru afaceri.

Facebook Comments