Comunicat de presă
S-a constituit Liga Aleşilor Locali PMP Dolj

Joi, 26 mai 2022, a avut loc şedinţa de constituire a Ligii Aleşilor Locali din cadrul Filialei PMP Dolj. Partidul Mişcarea Populară are, la nivelul judeţului Dolj, 58 de consilieri locali, doi consilieri judeţeni şi un primar.

0

Consilierii locali şi consilierii judeţeni s-au reunit într-un cadru statutar pentru a-şi alege structura de conducere şi pentru a-şi stabili obiectivele de lucru.  Consiliul Executiv nou ales are următoarea componenţă:
– preşedinte: Ion Irinel Irimescu, primar comunei Pieleşti
– secretar General: Ion Popescu, consilier local comuna Vârvor
– vicepreşedinţi: Eugen Zavracu, Cosmin Ghenea, Radu Ciobanu, Sorin Voinea şi Mădălin Petcu
– secretari executivi: Andrei Onea, Florian Garbita, Sorina Simion, Marian Mirigel.

În cadrul şedinţei, presedintele filialei judeţene a PMP Dolj, Anişoara Stănculescu, a reiterat faptul că PMP este al treilea partid la nivel naţional ca număr de aleşi locali. ,,Cu toate că nu avem parlamentari, avem aleşi locali care sunt mai valoroşi decât parlamentarii prin prisma faptului că de ei depinde bunăstarea comunităţilor care i-au ales şi au avut încredere în ei. Iar faptul că ne aflăm cu toţii acum, aici, dovedeşte faptul că echipa PMP Dolj este puternică!”, a declarat liderul PMP Dolj.

Ion Irinel Irimescu, noul preşedinte ales al Ligii Aleşilor Locali a PMP Dolj, a transmis colegilor prezenţi la şedinţă că ,,este important să rămânem uniţi şi să demonstrăm prin proiectele noastre că suntem o forţă“.

Facebook Comments