Un bărbat din Vâlcea care a amenințat cu drujba pornită o femeie a fost lăsat liber de judecător

Un bărbat din judeţul Vâlcea, reţinut pentru 24 de ore, după ce a ameninţat cu moartea o femeie, folosindu-se de o drujbă, a fost ulterior eliberat instanța considerând că el nu poate fi considerat pericol public.

0

Bărbatul în vârstă de 30 de ani fusese reținut  de către poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Măldăreşti în seara de 1 mai. El amenințase cu drujba o femeie care lucra  la un bar și care a refuzat să-i mai vândă băutură, din cauză că era prea beat. „Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 30 de ani, care se afla în stare avansată de ebrietate şi care a dorit să comande şi să consume băuturi alcoolice, de la bar, a fost refuzat de către barman, moment în care acesta a plecat spre domiciliu de unde a luat un motoferăstrău. Bărbatul s-a întors la bar, a pornit motoferăstrăul şi a început să o ameninţe pe apelantă, creându-i astfel o stare de temere”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de Poliţia judeţeană Vâlcea.
Făptaşul  a fost  acuzat de comiterea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Marţi, 3 mai, un judecător de drepturi şi libertăţi de la  Judecătoria Horezu a decis să-l lase în libertate, sub control judiciar. 

Facebook Comments