Craioveni, amendaţi după ce, în gunoiul pe care l-au aruncat pe domeniul public, au lăsat mai multe documente şi poze personale

Mostră de prostie din partea unor craioveni care s-au ales cu amenzi usturătoare după ce au aruncat gunoiul pe domeniul public. Totuşi, ei nu s-au gândit că nu ar fi chiar înţelept să arunce, în acelaşi loc, şi mai multe documente şi poze personale care le-au permis poliţiştilor locali să îi identifice rapid.

0

„În graba de a arunca gunoaie pe domeniul public, mai exact pe strada Arad, au aruncat și fotografii din vacanțe, precum și documentațiile de urbanism și autorizațiile de construire a propriilor imobile, în original. Polițiștii locali au procedat la identificarea persoanelor respective și au aplicat amenzi în cuantum de 20.000 lei. De asemenea, vor fi întocmite documentele necesare pentru ca cetățenii respectivi să suporte și cheltuielile de curățare și transport a gunoaielor de către operatorul de salubritate“, anunţă, într-o postare pe pagina de facebook, Poliţia Locală Craiova.
Reprezentanţii instituţiei mai spun că, dacă doresc să o facă, persoanele amendate vor putea să-şi recupereze actele pentru imobile și pozele abia după dovada achitării sancțiunilor dispuse.

Facebook Comments