Verificați raportul VIN pe Automoli ca să aflați istoricul mașinii de ocazie

Un simplu cod care poate face diferența – în acest fel poate fi caracterizat codul VIN, seria de caractere alfa-numerice care este cartea de vizită a oricărei mașini. Pentru că este vorba despre o serie unică, aparținând fiecărui vehicul în parte, aveți posibilitatea de a afla toate informațiile esențiale printr-o singură și simplă verificare. Alegând automoli.com/ro, sursa potrivită pentru a face această verificare, siguranța în achiziția unui vehicul este mai mare.

0

Fiecare mașină are propriul cod VIN

Codul VIN, cunoscut și sub denumirea de serie de șasiu, este un cod alfanumeric format din 17 caractere pe care orice mașină îl are. Acest cod poate fi considerat codul numeric personal al oricărui vehicul, dat fiind că acesta conține informații unice legate de identificarea mașinii. Cu ajutorul acestuia, orice vehicul se poate distinge de toate celelalte, dată fiind unicitatea acestuia în lume. 

Codul VIN este format, la rândul său, din alte trei coduri – vorba despre codul VMI, codul VDS și codul VIS. Ce semnificație are fiecare dintre acestea? Codul WMI este codul producătorului și se referă la zona geografică în care vehiculul este produs, respectiv la producătorul vehiculului, codul VDS este codul descriptor care se referă la compoziția vehiculului și la nivelul de echipare a acestuia, iar codul VIS este codul indicatorului care face posibilă recunoașterea unui anume vehicul dintr-o serie de vehicule similare, cu aceleași caracteristici.

Utilitatea numărului VIN

Pentru o simplă achiziție a unei piese de schimb, pentru plata unor taxe sau pentru înmatricularea vehiculului, oricare dintre acestea reprezintă motive pentru care puteți avea nevoie de codul VIN al vehiculului. Însă cea mai mare dintre utilitățile pe care le are o astfel de serie este aceea de a identifica istoricul mașinii în cazul în  care doriți să faceți o achiziție de pe piața second hand. Achiziția unui vehicul de ocazie poate fi mai sigură dacă faceți înainte verificările necesare, așadar este recomandată verificarea istoricului mașinii cu ajutorul codului VIN înainte de o achiziție importantă. Ce ați putea afla în urma unei verificări de acest fel? 

Automoli vă poate ajuta să aflați istoricul mașinii de ocazie 

Un decodor VIN vă poate ajuta să aflați informații esențiale despre mașina pe care intenționați să o achiziționați. În acest sens, Automoli.ro este sursa de informare care vă poate oferi cele mai utile informații înainte de a face o achiziție de o asemenea importanță. Cu ajutorul acestuia, puteți afla istoria vehiculului, eventualele defecte tehnice sau accidente în care a fost implicat acesta, care este kilometrajul real al vehiculului și dacă inspecțiile sau reviziile tehnice au fost efectuate sau dacă acestea au fost efectuate la timp. Mai mult decât atât, un raport VIN obținut prin Automoli vă oferă informații despre opțiunile de echipare din fabrică a vehiculului și oferă eventualele informații legate de furtul mașinii, dacă este cazul. 

Beneficiile utilizării instrumentului de verificare istoric vehicul Automoli 

Unul dintre motivele pentru care este recomandat să utilizați acest instrument este rapiditatea în utilizare și eficiența pe care o demonstrează. Automoli vă oferă istoricul vehiculului în doar trei pași simpli, fără bătăi de cap și timp de așteptare. Nu este nevoie decât de introducerea numărului VIN, de selectarea raportului VIN, iar informațiile apar.
De asemenea, alegerea Automoli este ideală prin faptul că oferă informații verificate și fiabile, iar accesul la istoricul mașinii pe care doriți să o verificați este unul permanent, accesul fiind de 24 de ore pe zi.  

Rețineți că veți plăti doar pentru informațiile de care aveți nevoie. Există un raport de bază cu o mulțime de date despre istoricul mașinii, iar dacă veți dori o galerie de imagini cu autovehiculul ori o anexă cu accidentele în care poate a fost implicat, abia atunci veți plăti o sumă extra, adăugată la costul final al raportului, totul în mod transparent. După achiziția unui raport, următoarele vor avea un discount de 30% timp de 30 de zile.

Facebook Comments