Profesoara de… păcănele. „Dă dracului ceva, că am băgat 70 de milioane!“

Jocurile de noroc reprezintă o tentaţie mare pentru foarte mulţi dintre români şi, din nefericire, o parte dintre ei cad pradă mirajului unui câştig consistent. Însă, aşa cum se întâmplă de aproape fiecare dată, câştigător este cazinoul, nu pariorul care va pleca de acolo fără banii jucaţi la „păcănele“. Este şi cazul unei profesoare din Bârlad care a ajuns vedetă pe internet după ce a fost filmată în timp ce înjura de mama focului aparatul în care băgase câteva mii de lei, cerând, concomitent, ajutor divin pentru a-şi recupera paguba.

0
captură YouTube

Conform pubicaţiei vasluiene Vremea Nouă, imaginile au ajuns pe Facebook, acolo unde profesoara de biologie a fost recunoscută de către elevii ei. În filmuleţ se poate vedea cum femeia joacă la un slot machine, într-un cazinou din oraș. Ea le-a atras atenţia celorlalţi clienţi ai localului însă prin faptul că, în timp ce joacă, se roagă lui Dumnezeu ca aparatul să-i dea pariaţi înapoi care, conform spuselor sale, se ridică la câteva mii de lei. „În D… m**i, dă dracului ceva, că am băgat 50, 60, 70 de milioane. Sărăcia mă-tii de viață. Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului. Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne?”, se aude pe înregistrare.

După ce imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare, femeia a fost recunoscută de către elevii săi. Astfel, jucătoarea împătimită este profesoară de biologie la o unitate de învăţământ din Bârlad. Filmuleţul a ajuns însă şi în atenţia conducerea școlii, care a anunţat că va convoca Comisia de Etică și Disciplină. „Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la filmulețul care circulă pe rețelele de socializare și a convocat Comisia de Etică și Disciplină. Chiar dacă se află în timpul liber, cadrele didactice au un Cod de Etică pe care trebuie să-l respecte, trebuie să aibă un comportament adecvat atât în interiorul școlii, cât și în afara ei. Este posibil ca doamna profesoară să aibă nevoie de ajutor specializat, însă nu vreau să mă pronunț. Conducerea școlii ne-a transmis că va sesiza și medicul de medicină a muncii, pentru a vedea dacă doamna profesoară este în continuare aptă pentru a preda în învățământ. Din ce am înțeles, până acum nu au fost reclamații din partea părinților sau a elevilor cu privire la comportamentul său la orele de curs”, a transmis inspectorul școlar general, prof. Elena Mustață, citat de către publicaţia Vremea Nouă.

Facebook Comments