Ce trebuie să ştii despre serviciile de tip DDD şi despre firmele care le prestează?

Cazurile de infestări cu insecte sau rozătoare pot fi înregistrate în orice perioadă a anului, generând un disconfort uriaş în rândul oamenilor şi reprezentând un pericol major asupra sănătăţii acestora. Mai mult, ţinând cont de contextul pandemic actual în care virusul SARS-CoV-2 continuă să se răspândească pe scară largă, preocuparea pentru igienă şi dezinfecţie trebuie să fie o altă prioritate. Indiferent de scenariu, serviciile DDD sunt fără îndoială tot ce avem nevoie!

0
Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti CP 040341 Telefon: 0765 444 422 / Program: Deschis non-stop

Ce sunt serviciile DDD şi ce rol joacă acestea

DDD este un acronim popular în industria firmelor de profil care se ocupă de combaterea dăunătorilor, descriind principalele servicii din acest sector – Dezinsecţie, Deratizare, Dezinfecţie.

Dezinsecţia este un ansamblu de mijloace de prevenire şi control a insectelor, care are rolul de a combate în mod eficient o paletă largă de dăunători precum ploşniţe de pat, gândaci de bucătărie, căpuşe, ţânţari, viespi etc., prin intermediul unor metode fizico-mecanice, biologice sau chimice, după caz.

Deratizarea este o procedură de specialitate care rolul de a reduce şi de a combate populaţiile de rozătoare (şoareci, şobolani) prin intermediul unor metode mecanice sau chimice, în funcţie de gradul de infestare vizat şi de suprafaţa contaminată.

Dezinfecţia este o metodă profesională de decontaminare care are rolul fundamental de a elimina de pe o suprafaţă sau dintr-o încăpere toţi viruşii, bacteriile şi fungii şi de a preveni infecţiile şi bolile transmisibile la om.

De ce sunt importante serviciile DDD

Indiferent dacă vorbim de dezinsecţie, deratizare sau dezinfecţie, un lucru este cert: serviciile DDD sunt esenţiale pentru mediul în care trăim şi au căpătat o importanţă majoră în tot ceea ce ţine de prevenirea şi combaterea dăunătorilor şi igienizarea completă a spaţiilor cu risc mare de contaminare. Prin urmare, fie că vrei să scapi definitiv de ploşniţele de pat sau gândacii de bucătărie care îţi creează un disconfort major, fie că vrei să extermini populaţia de rozătoare care îţi pune în pericol sănătatea sau fie că vrei să obţii un mediu sănătos, curat şi complet igienizat, lipsit de microorganisme, microbi sau viruşi, serviciile DDD se vor dovedi un ajutor de nădejde în oricare situaţie în care te afli.

Alege firmele certificate şi autorizate în domeniu

În momentul în care ai sesizat că anumite insecte sau rozătoare au început să dea târcoale locuinţei tale şi consideri că este timpul pentru o procedură de dezinsecţie, întâi de toate este foarte important să te interesezi cu privire la acreditările şi autorizaţiile firmei DDD cu care doreşti să colaborezi. Deşi la momentul actual, pe piaţa de profil există un număr foarte mare de astfel de companii care activează în sectorul DDD, nu toate oferă contract şi nici nu dispun de certificările şi autorizaţiile necesare pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii legale. Acest lucru nu numai că este foarte problematic din punct de vedere legislativ, ci este şi foarte periculos pentru tine, deoarece nu ştii dacă echipamentele şi substanţele folosite sunt testate şi atestate ştiinţific, astfel încât să nu reprezinte niciun pericol pentru om, animale sau mediu.

În cazul în care eşti în căutarea unei firme DDD de încredere, merită să alegi Pest Control. Această companie, graţie profesionalismului, seriozităţii şi responsabilităţii, a reuşit să adune în propriul portofoliu un număr foarte mare de clienţi mulţumiţi de serviciile prestate. Vorbim aici atât despre persoane fizice, cât şi despre persoane juridice din sectorul comercial, alimentar şi industrial. Mai mult, această firmă deţine şi toate certificările şi autorizaţiile necesare pentru serviciile cu profil DDD pe care le prestează, dar şi un personal calificat şi cu experienţă, ceea ce înseamnă că beneficiezi automat de garanţia calităţii lucrărilor efectuate şi de transparenţă şi onestitate la cote maxime. Totodată, graţie tuturor autorizaţiilor pe care le-a dobândit, Pest Control utilizează pentru orice serviciu de tip DDD numai substanţe cu grad de eficacitate sporit, care nu se comercializează în mod normal în magazinele obişnuite şi care au capacitatea de a elimina orice dăunător, totul pentru rezultate de lungă durată.

Cine suntem şi cum ne găsiţi:

PESTCONTROL este una din cele mai mari firme prestatoare de servicii DDD din Bucuresti si judetul Ilfov. Compania a trecut prin mai multe restructurari ajungand in prezent lider de piata in sectorul Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare.
Compania se adreseaza clientilor din sectorul rezidential si comercial industrial.
Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

Facebook Comments