MApN semnalează ordine de încorporare false în Vâlcea

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) semnalează pe pagina oficială de facebook (https://www.facebook.com/mapn.ro) un ordin de încorporare fals, despre care menţionează că a fost creat cu intenţia de a manipula şi crea panică. MApN precizează că a sesizat autorităţile competente în vederea depistării autorilor acestui document care nu corespunde contextului actual din România şi îi sfătuieşte pe cei care primesc înştiinţări similare să anunţe Centrul Militar Judeţean/ Biroul de informare recrutare din zonă.

0

„Ne-a fost adus în atenţie încă un document fals, de data aceasta din judeţul Vâlcea. Documentul din imagine, fals de la un capăt la altul, se pretinde a fi un aşa-zis «ordin de încorporare» emis de Centrul Militar Judeţean. Nimic din ceea ce se poate citi în acest document nu corespunde realităţii. Am sesizat autorităţile competente pentru investigarea acestui fals, creat cu intenţia evidentă de a manipula şi crea panică.
Dacă primiţi aşa ceva prin poştă, în primul rând sunaţi şi anunţaţi Centrul Militar Judeţean/ Biroul de informare recrutare din zona dumneavoastră, la numerele de telefon disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.
În al doilea rând, pentru a nu contribui la propagarea neintenţionată a acestor dezinformări în mediul online, vă sfătuim să evitaţi fotografierea şi împărtăşirea acestora chiar şi cu cercul apropiat de prieteni.
Vă rugăm să vă informaţi din surse oficiale”, precizează reprezentanţii MApN.

Facebook Comments