Primăria Craiova, solicitare către asociaţiile de proprietari: Eliberaţi adăposturile antiaeriene!

Autorităţile craiovene au cerut tuturor asociaţiilor de proprietari de pe raza municipiului ca, până la data de 7 martie, să elibereze toate adăposturile civile aflate la subsolul blocurilor.

0

Conform reprezentanţilor Primăriei Craiova, la nivelul municipiului există peste 200 de adăposturi civile gestionate de autorităţi, la care se adaugă alte adăposturi ale unor societăţi private. „Miercuri, 2 martie, Direcția Fond Locativ și Control Asociații de Proprietari din Primăria Municipiului Craiova a notificat toate asociațiile de proprietari să elibereze adăposturile antiaeriene, în cazul în care în acestea erau depozitate diferite lucruri. Termenul pentru eliberarea lor este 7 martie 2022. La ultimul control efectuat de către Compartimentul de Situații de Urgență multe dintre acestea erau deja goale. În acest moment, cele disponibile sunt în curs de igienizare, acolo unde este cazul“, anunţă Primăria.

De-a lungul anilor, multe dintre adăposturile civile aflate la subsolul blocurilor au fost transformate în spaţii de depozitare de către locatari, care îşi duc acolo, în general, borcanele cu murături.
 

Facebook Comments