George Simion l-a agresat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, chiar la tribuna Parlamentului

Liderul AUR, deputatul George Simion, l-a agresat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, chiar în timp ce acesta vorbea de la tribuna Parlamentului, în timpul moțiunii simple depuse împotriva sa de către USR. Simion l-a prins de gât pe ministrul liberal şi i-a strigat că este „un hoț”.

0

În timpul discursului susţinut de către ministrului Energiei, Virgil Popescu, în plenul Parlamentului, George Simion a strigat de mai multe ori „ești un hoț!”. În replică, Virgil Popescu i-a cerut președintelui de ședință să-i comunice deputatului AUR să se ducă să-i spună președintelui Rusiei, Vladimir Putin, să scadă prețul gazelor naturale. A fost momentul în care George Simion a venit la tribuna Parlamentului și l-a luat de gât pe ministrul, țipându-i în față că este „un hoț”. Ministrul liberal i-a spus copreședintelui AUR spunându-i „eşti un prost”.
Ședința de plen a fost întreruptă apoi, iar liderii Camerei Deputaților s-au întrunit în Biroul Permanent pentru a discuta situația.

Reamintim că USR a depus o moţiune simplă împotriva ministrului Virgil Popescu, intitulată „Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul ‘săptămâna viitoare’ Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României”. Semnatarii moţiunii susţin că actualul ministru al Energiei a primit „şansa“ să reformeze sistemul energetic şi să pună umărul la consolidarea securităţii energetice a României, însă „a continuat acelaşi dezastru şi aceleaşi combinaţii din ultimii 31 de ani“.

Facebook Comments