Gorj: O elevă de 15 ani a sărit de la etaj din cauza unei medii mici

O elevă în vârstă de 15 ani, de la Liceul Tehnologic nr. 2, din Târgu Jiu, s-a aruncat de la etaj din cauza unei medii mici care ar fi dus-o în situație de corigență. Ea se afla într-un program de consiliere, după ce și anul trecut a avut probleme de comportament.

0

Polițiștii din Gorj au fost solicitați, luni, să intervină când eleva, în vârstă de 15 ani, din comuna Bălești, se afla pe pervazul sălii de clasă și amenința că se sinucide. Când au ajuns la fața locului, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară au constatat că eleva a sărit de pe pervazul ferestei de la etajul întâi al Liceului Tehnologic nr. 2, după care a revenit în sala de clasă.

Ea a fost investigată de echipajul medical prezent la fața locului. care a constatat că nu a suferit leziuni. În acest caz a fost solicitat sprijinul DGASPC Gorj pentru consiliere.  Fata  a luat decizia de a se arunca de la etaj după ce a aflat că media încheiată la o disciplină ar fi dus-o în situație de corigență. Ea se afla într-un program de consiliere, după ce și anul trecut a avut probleme de comportament.

Facebook Comments