Craiova: Wizz Air reia zborurile către Barcelona, Paris şi Bruxelles

Compania Wizz Air reia, începând cu finalul lunii august 2022, zborurile către Barcelona, Paris Beauvais-Tille și Bruxelles S. Charleroi, trei curse suspendate în primăvara anului trecut din pricina pandemiei de coronavirus.

0

„Suntem bucuroși să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România către noi destinații în 2022. Aceste rute anunțate pentru anul viitor demonstrează încă o dată angajamentul nostru de a le oferi românilor destinații convenabile la tarife ultra-reduse. Așteptăm cu nerăbdare să le oferim pasagerilor români din Craiova o experiență memorabilă de călătorie către frumoasele orașe Barcelona, Paris și Bruxelles, la bordul aeronavelor noastre moderne”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Zborurile pe noile rute operate de pe Aeroportul Internațional Craiova vor debuta pe 30 august către Barcelona, 31 august către Paris Beauvais-Tille și 29 august către Bruxelles S. Charleroi. Astfel, pasagerii români vor putea călători pe aceste noi rute de la Wizz Air la tarife ultra-reduse către unele dintre cele mai importante și încântătoare metropole europene.

Biletele pentru toate aceste noi rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând de la 14.99 EUR / 69 RON*.

Facebook Comments