Elev, bătut de familia unui coleg chiar în curtea liceului unde învaţă

Un elev în vârstă de 15 ani, din Drobeta-Turnu Severin, a fost bătut de familia unui coleg chiar în curtea unităţii de învăţământ unde învaţă cei doi.

0

Incidentul şocant a avut loc miercuri, 8 decembrie, polițiștii mehedinţeni fiind sesizați că un tânăr, elev al Liceului „Decebal“ din Drobeta-Turnu Severin, este agresat de mai multe persoane chiar pe terenul de sport, notează publicaţia Informaţia de Severin. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, într-un dintre pauze, între doi elevi, unul în vârstă de 15 ani şi altul de 17 ani, a izbucnit un conflict verbal. Ulterior, elevul de 15 ani l-a agresat pe cel de 17 ani, acesta din urmă sunându-şi părinții pe care i-a anunțat despre incident. „La scurt timp, în incinta liceului au pătruns membri de familie ai elevuluil, respectiv tatăl, un bărbat de 48 de ani, fratele, un tânăr de 14 ani, și mama, o femeie de 47 de ani. Cele trei persoane l-au agresat pe elevul de 15 ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a precizat Poliția din Drobeta Turnu Severin .
Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Facebook Comments