Circulaţia trenurilor pe magistrala București – Timișoara, afectată de deraierea unor vagoane. Pasagerii, plimbaţi cu autobuzele

Circulația feroviară pe magistrala București - Timișoara este închisă după ce trei vagoane încărcate cu lemne ale unui tren de marfă au deraiat, la intrarea în stația CF Balota.

0

Pentru menținerea continuității transportului feroviar de călători în sudul țării, SRCF Craiova va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relația Drobeta Turnu Severin – Prunișor, până la finalizarea intervențiilor din stația CF Balota.
„Trenul de marfă, care aparține operatorului CERFERSPED, are în compunere 26 de vagoane încărcate cu lemne și circula în relația Curtici – Sfântu Gheorghe. Deraierea celor 3 vagoane s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei. Personalul de specialitate al SRCF Craiova, prezent la fața locului, va lua toate măsurile care se impun în astfel de situații, pentru intervenția cu utilaje necesare repunerii pe șină a vagoanelor și eliberarea gabaritului, în vederea reluării traficului feroviar în stația Balota“, se arată într-o informare a CFR SA.

Facebook Comments