Vâlcea: Explozie la Uzina Mecanică Băbeni cu patru morți și patru răniți grav

O explozie a avut loc în urmă cu puțin timp la Uzina Mecanică Băbeni, din județul Vâlcea. Conform primelor informații, explozia s-a soldat cu patru morți și patru răniți grav. Uzina Mecanică Băbeni produce tehnologie militară și este furnizor pentru Ministerul Apărării din România cât și pentru NATO.

0

Potrivit pompierilor care au intervenit  la locul tragediei,  explozia s-ar fi produs ca urmare a manevrării unei mine antipersonal.

„În urma exploziei au rezultat patru persoane decedate – trei bărbaţi şi o femeie, şi alte patru persoane grav rănite, care au fost preluate de către echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, pentru a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea. A  fost alocat un echipaj de Descarcerare, SMURD Buneşti, două ambulanţe tip C şi două tip B, un echipaj ASAS de la Garda de Intervenţie Râmnicu  Vâlcea. Deflagraţia nu este urmată de incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.  Intervenţia este în plină desfăşurare.

Facebook Comments