Caravana Națională a Vaccinării, #oamenicamine, ajunge sâmbătă la Craiova

Craiova va găzdui prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România.

0

Locuitorii județului Dolj au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19. Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea opta pentru centrul din proximitate, deschis special pe timpul caravanei de către Direcția de Sănătate Publică Dolj.

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării, #oamenicamine care va fi prezentă în Craiova sâmbătă – 13 noiembrie, în piața „William Shakespeare“, în intervalul 9:00 la 17:00.  Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală.

#oamenicamine a luat startul de la București, joi – 11 noiembrie, de la Universitatea Națională de Aparare „Carol I”. După Craiova, aceasta va fi prezentă în județele Olt și Argeș.

Facebook Comments