Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Râmnicu Vâlcea

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Râmnicu Vâlcea. Astfel, compania estoniană este prezentă cu serviciile sale în 19 orașe din țară și își consolidează poziția de lider de piață la nivel național.

0

„Astăzi facem disponibil serviciul nostru principal, de transport la cerere, pentru pasagerii din Râmnicu Vâlcea și marcăm astfel al 19-lea oraș din România în care Bolt oferă servicii de mobilitate. Cererea pentru opțiuni de transport alternativ este în continuă creștere. Ne bucurăm că începând de astăzi le putem oferi vâlcenilor aceeași experiență Bolt ca în alte mari orașe, cu ajutorul partenerilor locali, respectând cerințele legale și măsurile anti-Covid”, a declarat Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store. Prețul curselor Bolt din Râmnicu Vâlcea începe de la 8 lei, iar în primele săptămâni de la lansare, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70 %.
Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Facebook Comments