Atenție, constructori! DRDP Craiova vrea laborator mobil pentru verificarea calității lucrărilor

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova va fi dotată cu un autolaborator. Mai exact, un laborator mobil cu care pot fi verificate, în teren, lucrările efectuate pe drumurile naționale.

0

DRDP Craiova are în administrare toate drumurile naționale din Oltenia, iar periodic ele sunt reparate și întreținute. Direcția nu putea să verifice, în teren, calitatea materialelor folosite la lucrări, însă de acum înainte va avea această ocazie. Evident, după achiziția autolaboratorului. Licitația a demarat în aceste zile, pentru achiziția acestei autoutilitare DRDP Craiova oferind maxim 330.000 de lei. „Autolaboratorul este o autoutilitară pentru transport persoane configurată și echipată ca un laborator, cu aparatură și echipamente specifice încercărilor și determinărilor de laborator pentru verificări la lucrările de drumuri. În prezent, laboratorul nu dispune de un mijloc de transport propriu și dotat cu aparatura de laborator“, se explică în anunțul de participare la licitație.

Autolaboratorul va fi necesar pentru verificarea calității materialelor folosite la lucrările de pe drumurile naționale din raza DRDP Craiova, el având ca scop „prelungirea perioadei de serviciu a drumurilor și asigurarea condițiilor de circulație în siguranță și confort“. Direcția va alege oferta cu prețul cel mai scăzut și așteaptă depunerea lor până la data de 15 noiembrie.

Facebook Comments