Universitatea Craiova: Stadioanele vor fi închise pentru o perioadă de 30 de zile!

0

Clubul Universitatea Craiova le-a transmis luni suporterilor echipei că, în conformitate cu ultimele decizii ale autorităţilor, meciurile Ştiinţei se vor desfăşura cu porţile închise. Astfel, fanii care au apucat să cumpere deja bilete pentru meciul contra celor de la CS Mioveni îşi vor primi banii înapoi.  
„Din nefericire, în conformitate cu ultima hotărâre de Guvern adoptată, stadioanele vor fi închise pentru o perioadă de 30 de zile. Acestea fiind zise, clubul Universitatea Craiova a oprit în mod oficial vânzarea biletelor pentru partida Universitatea Craiova – CS Mioveni. Toți suporterii care și-au achiziționat bilete online, prin platforma Eventim.ro, își vor primi banii înapoi în conturi, iar cei care și-au luat tichete de la punctele de vânzare tradiționale sunt așteptați zilnic pentru a-și recupera suma plătită.
Sperăm ca în cel mai scurt timp posibil să avem parte de o îmbunătățire a situației medicale din România și să vă avem cât mai repede alături de noi, în tribune. Luptăm împreună!“, se arată într-un comunicat postat de clubul din Bănie.

Facebook Comments