Camera de urgenţă a unui spital, distrusă de rudele unei paciente

S-a întâmplat în oraşul Vittoria, din Italia, acolo unde câteva pe persoane cu cetăţenie română au rănit trei angajaţi ai spitalului, supăraţi că li s-a spus să-şi aştepte rândul.

0

Conform publicaţiei gazetaromaneasca.com, care citează ragusah24.it, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când la camera de urgență a spitalului s-a prezentat un grup de români care a însoțit la spital o femeie ce avea nevoie de asistență medicală deoarece se simţea rău. Extrem de agitaţi, românii au cerut îngrijire imediată și nu a vrut să accepte timpii de așteptare. Mai exact, femeia a fost invitată să aștepte ajutorul personalului medical, însă a ignorat indicaţiile şi când a încercat să se ridice a căzut. În acel moment rudele ei au început să atace personalul spitalului. Fiul şi partenerul ei de viaţă i-au lovit pe aceştia cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu suportul de la perfuzie. Apoi au început să arunce inclusiv cu scaunele din sala de așteptare.  

Două dintre asistente au suferit răni ușoare, însă un al treilea angajat a fost rănit mai grav, acesta alegându-se cu mai multe coaste fracturate, cu traumatisme toracice și cu multiple vânătăi. A fost nevoie de intervenţia carabinierilor pentru a-i potoli pe românii care au fost reţinuţi şi duşi la secţia din localitate. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani va fi judecat pentru vătămarea corporală gravă a unui funcţionar public şi ameninţare, iar fiul său de 15 ani va fi pus sub acuzare pentru aceleaşi infracţiuni, acesta urmând să fie judecat de un Tribunal pentru minori din Catania.

Facebook Comments