Olguţa Vasilescu, în conflict cu directorul Grădiniței „Îngerașii“: „Doamna și-a luat grădinița pe persoană fizică!“

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a intrat în conflict cu conducerea Grădiniţei „Îngeraşii“, din cartierul bariera Vâlcii, după ce noul director a pus lacătul pe poartă, interzicând accesul la la baza sportivă şi părculeţul din interiorul unităţii, două obiective reabilitate recent de către municipalitate.

0

„În urmă cu câteva săptămâni, am inaugurat un părculeț pentru cetățeni, în cartierul Bariera Vâlcii. Proiectul de reabilitare a grădiniței, bazei sportive și părculețului a fost gândit de primărie și fostul director, Fănel Vătavu. Între timp, PNL l-a schimbat pe directorul care s-a implicat în această investiție cu o doamnă adusă dintr-o localitate din județ. Care doamnă a considerat că investițiile primăriei sunt ale domniei sale și le-a închis cu lacăt, scriind pe poartă «Accesul interzis», ca să nu fie vreun dubiu… Nu contează că, prin HCL, Consiliul Local Craiova a instituit obligația pentru directori să țină deschise bazele sportive și părculețele pentru copiii din cartiere. Doamna și-a luat grădinița pe persoană fizică. La proba de interviu pentru postul de director ne vom asigura că doamna, aterizată forțat în orașul nostru, va afla și cam care îi sunt obligațiile față de craioveni“, a postat, pe pagina sa de facebook, Olguţa Vasilescu, care a ataşat şi două fotografii în care se vede poarta închisă a unităţii de învăţământ, pe care a fost montată o plăcuţă cu mesajul „Accesul Interzis“.

Inaugurată la începutul lunii

În urmă cu două săptămâni, chiar de Ziua Educaţiei, autorităţile locale au inaugurat baza sportivă și părculețul, care aparţin grădiniţei, despre care au spus că vor putea fi utilizate și de locuitorii din zonă, după terminarea programului grădiniței. „Am inaugurat Grădinița Îngerașii, baza sportivă și părculețul, din cartierul Bariera Vâlcii. (…) Astăzi (5 octombrie – n.red.), au fost redate publicului și baza sportivă și părculețul, care vor putea fi utilizate și de locuitorii din cartier, după terminarea programului grădiniței. Prin strategia verde, ne-am asumat ca fiecare cetățean al orașului să aibă acces la o oază de verdeață la mai puțin de 15 minute de mers pe jos de la domiciliu. Acest lucru este realizat acum și pentru locuitorii din Bariera Vâlcii“, spunea, în urmă cu două spotămâni, primarul Craiovei.

Facebook Comments