Fiscul își cumpără mașini pentru a trimite angajații pe teren

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova vrea să cumpere cinci autoturisme noi, destinate personalului propriu.

0

Procedura de achiziție a fost postată în sistemul electronic de achiziții publice în data de 12 octombrie. Fiscul susține, în anunțul de participare, că vrea să cumpere cinci autoturisme noi, tip Berlină, pentru asigurarea condițiilor de deplasare în siguranță, în teren, a personalului propriu al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Craiova. Nu vrea să aștepte însă prea mult după oferte, așa că a ales o procedură simplificată, cu termen limită de depunere 25 octombrie.

Dacia Logan

Practic, dealerii de autoturisme au două săptămâni la dispoziție să trimită Fiscului o ofertă completă. Va fi aleasă cea cu prețul cel mai scăzut, valoarea estimată a achiziției fiind de 273.109,24 de lei, fără TVA. Adică 325.000 de lei cu TVA, echivalentul a 65.650 de euro. Asta înseamnă aproximativ 13.200 de euro pentru un autoturism, suma maximă oferită de Finanțele Publice Craiova. La valoarea asta, angajații Fiscului s-ar putea alege, cel mai probabil, cu o Dacia Logan, dar pot spera și la un Renault sau Ford, cu primul nivel de echipare.

Facebook Comments