„Marele Alb“ face prima „victimă“. Consilierul PSD Lazăr Neacșu a demisionat

Consilierul PSD din Consiliului General al Municipiului București Lazăr Neacșu, care apare în ancheta Recorder intitulată „Clanul Marelui Alb“, care dezvăluie mecanismul prin care BOR folosește bani publici ca să construiască biserici, a demisionat din funcție și din partid, a anunțat PSD București.

0
Lazăr Neacșu, alături de PF Daniel

Organizația PSD București și organizația PSD Sector 4 au anunțat miercuri că Neacșu Lazăr, prezentat drept „agent de influenţă al Bisericii, care trage sfori pentru obţinerea de fonduri din fondurile locale“, și-a înaintat demisia din calitatea de consilier general, dar şi din partid.
Potrivit jurnaliştilor de la Recorder, Lazăr Neacşu, aflat la al doilea mandat de consilier în CGMB, a avut afaceri în construcţii înainte de a intra în politică. În înregistrări, acesta povesteşte cum a ajuns în PSD şi în Consiliul General. „În 2016 nu am avut ce face şi l-am intrebat pe Marele Alb (PF Daniel – n.red.): Preafericirea Voastră, vreau să ma duc si eu consilier general. La ce partid sa ma duc?. «Du-te la PSD că va câştiga toată ţara». El m-a sfătuit. Şi asa a fost, n-a câştigat PSD în toată ţara?”, i-a povestit Neacşu reporterului Recorder.

Facebook Comments