Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la cârma naţionalei României

Selecţionerul Mirel Rădoi a spus, în conferinţa de presă organizată după meciul împotriva Armeniei, câştigat de tricolori cu scorul de 1 - 0, că va părăsi naționala României după meciurile cu Islanda și Liechtenstein, indiferent dacă va obține sau nu calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial.

0

„Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează. (…) Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră. (…) E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a declarat Rădoi, în cadrul conferinței de presă. 

Naţionala ocupă, în acest moment, locul II în grupa J, cu 13 puncte, cu unul mai mult decât Macedonia de Nord şi Armenia. Tricolorii au mari şanse să obţină biletul pentru barajul de calificare la Mondialul din Qatar, ei mai având de jucat două partide, împotriva Islandei şi Liechtensteinului, cele mai slabe echipe din grupă.   

Facebook Comments