Salubritatea îşi umple depozitul cu sare, pentru deszăpezire

SC Salubritate Craiova SRL, firma deţinută de primărie care se ocupă acum doar de curăţenia stradală, continuă pregătirile pentru sezonul rece. În sarcina societăţii intră şi deszăpezirea, aşa că Salubritatea a demarat procedura de achiziţie de sare industrială.

0

Pentru a fi sigură că îi va ajunge pentru toate străzile din Craiova, la nevoie, firma vrea să încheie un acord cadru pe 12 luni pentru o cantitate minimă de 1.000 de tone şi maximă de 6.000 de tone. „Se doreşte achiziţia în baza unui acord cadru de sare industrială pentru deszăpezire minim 1.000 tone şi maxim 6.000 tone, pe parcursul a 12 luni, în perioada de iarnă. Cel mai mic contract subsecvent se va încheia pentru frunizarea a 200 de tone de sare, iar cel mai mare contract subsecvent va fi de 1.000 de tone şi se vor derula ori de câte ori este nevoie“, se arată în anunţul de participare la licitaţie.

Valoarea estimată a achiziţiei este cuprinsă între 330.000 de lei şi 1.980.000 de lei, fără TVA. Cel mai mic contract subsecvent ar avea o valoare maximă de 66.000 de lei, iar cel mai mare contract subsecvent, pentru 1.000 de tone, ar avea o valoare de 330.000 de lei. Asa înseamnă că Salubritatea oferă maxim 330 de lei pe tona de sare. Criteriul de atribuire a acordului cadru este „preţul cel mai scăzut“. Ofertele sunt aşteptate până la data de 10 noiembrie. Recent, Salubritate Craiova SRL a demarat o procedură de achiziţie şi pentru închirierea a aproape 50 de utilaje de deszăpezire, care trebuie să vină şi cu şofer „la pachet“. Faţă de iernile anterioare, Salubritatea nu mai plăteşte din acest an tarif de staţionare pentru utilaje.

Facebook Comments