Astăzi, se întrerupe apa potabilă pe mai multe străzi din Râmnicu Vâlcea

0

„Având în vedere necesitatea devierii rețelei de distribuție apă potabilă, înlocuirea parțială a conductei de distribuție din PE Dn 140 mm, precum și conectarea rețelei din OL Dn 114 mm, în data de 07.10.2021 între orele 0900 – 1700 se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în Rm. Vâlcea pe străzile Grigore Teodosiu, Grigore Sinescu, Gheorghe Simota, Oltului, Puțului, Ciocăneștilor, Drumul Gării, Râureni – Calea lui Traian ( tronson cuprins de la sensul giratoriu existent la intersecția străzilor Calea lui Traian și strada Ștrandului – partea stângă și partea dreaptă de mers dinspre Rm. Vâlcea spre Drăgășani până la Pârâul Sărat).

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL S.A vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiza a apei în secțiunea de intervenție ( înainte și după spălarea rețelei) angajații APAVIL S.A vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente.

Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA  în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.”, anunță APAVIL

Facebook Comments