3 motive să oferi în dar goblen cu diamante şi criando picturi pe numere

Descoperirea unor cadouri antrenante, originale, inedite a devenit o provocare pentru toţi părinţii. Copiii şi adolescenții par să fie acaparaţi de dispozitivele digitalizate, de un mod de viaţă care produce încărcătura psihică negativă.

0

În acest context, selectarea cadourilor şi a obiectelor recreative pentru cei mici a devenit o adevărate provocare. Totuşi există soluţii numeroase, ce pot fi exploatate şi pot fi transformate în cadouri valoroase. Vorbind de cadouri geniale, cu siguranţă spune, criando picturi pe numere, goblen cu diamante şi tablouri pe numere.

Sursa de imagine: ​Picteazapoza.ro

Iată câteva motive care să te convingă că aceste alternativa merită toată atenţia ta.

Goblen cu diamante, criando picturi pe numere – dezvoltă latura creativă

Când vorbim de pictură, croşetare, realizarea de goblenuri vorbim de obiecte decorative, de elemente artistice. Aceste produse vin cu indicaţii clare, deci nu îi descurajează pe cei mici. Realizarea lor produce plăcere şi îi face pe cei mici să fie mai încrezători, mai dezinvolţi, mai atenţi la detalii fine. Un goblen cu diamante sau un criando picturi pe numere, îi pot ajuta pe şcolari şi adolescenţi să îşi dezvolte latura artistică, să deopere noi perspective asupra culorilor şi a combinaţiilor cromatice. 

Sursa de imagine: skimin0k / Shutterstock.com

Criando picturi pe numere, goblen cu diamante – sunt uşor de utilizat

Cum am precizat, astfel de cadouri vin cu instrucţiuni clare, precise uşor de urmat, deci realizarea lor este o sarcină plăcută confortabilă, nu una descurajantă. Pot crea goblenuri cu diamante şi tablouri pe numere cu ajutorul instrucţiunilor şi persoanele cu înclinaţii artistice, dar şi copii mai puţin talentaţi, activitatea fiind la fel de plăcută şi relaxantă, indiferent de personalitatea celui care îl realizează.

Criando picturi pe numere, goblen cu diamante – îmbunătăţesc motricitatea, capacitatea de concentrare, răbdarea

Copii născuţi în era digitală sunt mult mai agitaţi față de cei din generaţiile precedente, se plictisesc mai rapid şi au capacitate de învățare și concentrare scăzută. Studiile realizate de medici, cercetători şi psihologi specialişti în pediatrie au dovedit că mediul actual dominat de calculatoare, telefoane inteligente, jocuri, gadgeturi şi conexiune online nu favorizează dezvoltarea motrică a celor mici. Efecte nefaste se observă şi pe partea de concentrare şi gestionare a emoţiilor. O schimbare de activitate, prin introducerea jocurilor creative şi a activităţilor artistice manuale sunt în opinia specialiştilor modalităţi eficiente de îmbunătăţire a abilitaților motrice, a concentrării şi a răbdării.

Facebook Comments