Anişoara Stănculescu, un nou mandat în fruntea PMP Dolj

În prezenţa a 200 de delegaţi din judeţ, la finele săptămânii trecute s-a desfăşurat Conferinţa Judeţeană de Alegeri a Partidului Mişcarea Populară - filiala Dolj. În urma votului, consilierul judeţean Anişoara Stănculescu a câştigat un nou mandat în fruntea organizaţiei.

0

La eveniment au participat, ce-i drept doar virtual, şi liderul partidului, Cristian Diaconescu, care a transmis, via Skype, un mesaj puternic de unitate pentru cei prezenţi, dar şi fostul preşedinte al PMP, Eugen Tomac. Într-un mesaj video, europarlamentarul le-a spus participanţilor că PMP are resurse pentru a redeveni partid parlamentar, deoarece România are nevoie de o dreaptă democratică, moderată, lucidă, capabilă să aducă dezvoltare şi să apere demnitatea românilor. La Conferinţă au mai participat, de asemenea ca invitaţi, şi vicepreşedintele naţional Ion Cupă, liderul PMP Gorj – Nicolae Daviţoiu şi liderul PMP Mehedinţi – Ramona Cupă, care au transmis mesaje de încurajare şi felicitare pentru cei prezenţi.

PMP, un partid deschis pentru negocieri cu forţele de dreapta

După prezentarea Raportului de activitate al organizaţiei doljene, Anişoara Stănculescu le-a vorbit colegilor săi despre relansarea partidului în Dolj. „Sunt motivată de faptul că primesc din oraş, din judeţ, multe mesaje prin care oameni simpli ne încurajează să nu renunţăm la construcţia noastră politică. Vom continua să ne batem împreună cu colegul Cosmin Bosoancă în Consiliul Judeţean  Dolj pentru ideile bune care pot aduce plus-valoare în dezvoltarea comunităţilor locale. Nu trăim o perioadă uşoară, e greu în opoziţia extraparlamentară, e dificil să traversăm acest deşert, dar la capătul lui vom fi suficient de căliţi pentru a fi cu adevărat puternici. Cred că realizam cu toţii că, dacă PMP ar fi fost astăzi în Parlament şi în arcul guvernamental, România nu ar fi trecut prin criză politică prin care trece. Am fi fost o busolă a lucidităţii şi a bunului simţ public. Am fi ştiut să discutăm cu partenerii noştri astfel încât să punem mai presus ceea ce ne uneşte, nu ceea ce ne dezbină. Realitatea este însă alta şi trebuie să să ne adaptăm ei. Urmează o perioadă interesantă pe zona de centru-dreapta după alegerile de la PNL. PMP este pregătit să facă parte dintr-o formulă politică de centru-dreapta, democratic-conservatoare, care să aducă plus-valoare judeţului, ţării, pornind de la principiile fondatoare ale Uniunii Europene: creştinismul, proprietatea, familia, drepturile şi libertăţile fundamentale“,a spus liderul PMP Dolj.

„Este nevoie de PMP pe scena politică judeţeană“

În urma votului secret, Anişoara Stănculescu a primit un nou mandat la conducerea organizaţiei judeţene a PMP. „Mulţumesc colegilor din PMP Dolj care mi-au încredinţat astăzi, prin votul lor, funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Pornim la un nou drum cu o echipă consolidată. Cu mulţi tineri şi multe femei alături de noi. Este nevoie de PMP pe scena politică judeţeană şi vom demonstra că suntem o forţă care contează în Dolj. Vom sancţiona în continuare derapajele PSD şi PNL. Vom sprijini ideile şi proiectele bune utile dezvoltării comunităţilor locale din judeţ. Vom finaliza organizarea noastră în toate localităţile judeţului. Vom investi masiv în pregătirea celor care vor candida la alegerile locale şi generale din 2024. Vom intra într-un dialog constant şi aprofundat cu doljenii peste tot în judeţ. Succes tuturor! Aşa să ne ajute Dumnezeu“, a încheiat conferinţa Anişoara Stănculescu.

Noua conducere a PMP, reunită în mod statutar, în Consiliul Executiv Judeţean al PMP Dolj este formată din 25 de persoane. Secretar General al PMP Dolj a fost reales Victor Gogonea, iar secretari generali-adjuncţi, Andrei Daviţoiu şi Ovidiu Ilea. Vicepreşedinţii PMP Dolj sunt: Eugen Zavracu, Mihaela Zmarandache, Virginia Dianu, Cosmin Bosoancă, Florian Popa, Lucian Ciobanu, Deni-Mirel Ciucă, Irinel Irimescu, Ion Popescu şi Sorin Vîlcu.

Facebook Comments