Norvegianul Bent Dahl este noul antrenor al SCM Rm. Vâlcea

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea a anunțat luni că noul tehnician al echipei de handbal feminin este norvegianul Bent Dahl.

0

„SCM  Râmnicu Vâlcea vă prezintă noul antrenor al echipei de handbal feminin, norvegianul Bent Dahl, actual membru al staffului naționalei de handbal a României.

Bine ai venit, Bent!

Bent Dahl, în vârstă de 50 de ani, are o vastă experiență în sport, fiind un fin cunoscător și un auto-intitulat expert al handbalului. Și-a început cariera ca analist al naționalei feminine a Norvegiei, în 1999, fiind și antrenor al loturilor naționale de juniori a Norvegiei, între 1999 și 2008.

A mai antrenat la Oppsal, Kongsberg, dar și la echipa maghiară Siofok, fiind deținător al licenței master coach, dar și absolvent al unui master pe linie academică al Federației Europene de Handbal în 2018. Totodată, noul nostru antrenor este și lector al EHF și membru al convenției RINCK a EHF. Mult succes, Bent!”, potrivit oficialilor clubului vâlcean.

Bent Dahl: „Îmi doresc foarte mult să-mi imprim propria filosofie în jocul echipei”.

„Am ales Valcea pentru ca este o șansă unica, Vâlcea fiind un club de top, cu performante istorice. Din această privinţa, mi-a fost foarte ușor sa accept cand SCM Râmnicu Vâlcea a venit cu aceasta propunere. De asemenea, echipa joaca un handbal bun, practică un stil modern, dar îmi doresc foarte mult să-mi imprim propria filosofie în jocul echipei. Sper ca împreună sa revenim la cerințele așteptate de toată lumea și pe termen lung imi doresc sa fim în topul competiției interne.” a declarat Bent Dahl.  

Facebook Comments