Senatorul Claudia Banu: „Autostrada Piteşti – Sibiu trebuie construită cât mai repede”

Claudia Banu, senator PNL de Vâlcea, a anunţat că se va alătura demersurilor deputatului Cristian Buican pentru construirea cu rapiditate a Autostrăzii Piteşti- Sibiu şi a unui drum expres care să racordeze Râmnicu Vâlcea de această autostradă. Declaraţia parlamentarului vâlcean vine în contextul creşterii numărului de accidente atât pe Valea Oltului, cât şi pe Dealul Negru.

0

„Putem salva zeci de vieţi omeneşti. În ultimele luni, pe Valea Oltului şi pe Dealul Negru s-au întâmplat numeroase accidente cu urmări deosebit de grave. Este mai mult decât evident că Valea Oltului este supraaglomerată şi că autostrada Piteşti – Sibiu trebuie realizată cât mai repede. În acelaşi timp, după cum a anticipat încă din anul 2015 deputatul Cristian Buican, trebuie ca Râmnicu Vâlcea să se racordeze la această autostradă printr-un drum expres.
Mă alătur demersurilor lui şi consecvenţei în a susţine construirea acestui drum de mare viteză. Salut totodată promisiunea Guvernului României de a se apleca cu prioritate asupra acestui proiect atât de important pentru siguranţa noastră, a tuturor”, potrivit Claudiei Banu.

Facebook Comments