Advertorial
Trei tipuri de măsuţe care îţi vor schimba confortul personal

Corpurile de mobilier, fie că vorbim de măsuţe de cafea, dressinguri, măsuţe TV, comode sau biblioteci au funcţionalitate ridicată. Sunt articole care îţi uşurează viaţa, fie oferind spațiu pentru depozitare valoros, fie prin prezenţa lor.

0

În rândurile următoare ne-am propus să vorbim despre trei tipuri de mobilă care îmbunătăţesc bunăstarea personală şi asigurând totodată şi estetică deosebită.

Măsuţe de cafea – soluţii pentru relaxare

În categoria celor mai populare corpuri de mobilă sunt incluse şi măsuţe de cafea. Aceste piese îţi permit să te bucuri de momente de relaxare, furnizând spațiu de depozitare ocazională a obiectelor, dar şi soluţii de expunere a accesoriilor – vase, statuete, veioze.

Pe piață există o varietate exhaustivă de măsuţe de cafea, astfel ca alegerea modelului perfect nu este o sarcină solicitantă. Aceste corpuri vin cu avantajul că pot fi elemente cu design distinct care ajută la creionarea stilului decorativ. Pot fi selectate corpurile minimaliste, care îşi găsesc cu uşurinţă locul în ambient. Variantele cu finisaje metalice reușesc, fără doar şi poate, să aducă un aer modern în încăpere, pe când cele cu design industrial ce combină elementele din lemn şi metal desăvârşesc un spaţiu nonconformist.

Măsuţa pentru machiaj – practică

Integrarea unei măsuţe pentru machiaj în dormitor nu poate fi decât o alegere inspirată. Acestea pot fi incluse facil chiar şi în dormitoarele de mici dimensiuni, furnizând spațiu valoros pentru depozitarea obiectelor personale. Pentru a crea unitate se pot selecta variante cât mai apropiate de corpurile de mobilier existente, sau o măsuță pentru machiaj ce completează setul de dormitor. Dealtfel pot fi achiziționate măsuţe pentru machiaj minimaliste, ce completează natural orice ambient. 

Măsuţe TV – pentru locuințe ce par spaţioase

Măsuţele TV au câştigat încrederea consumatorilor datorită funcționalității ridicate şi a esteticii minimaliste. Astfel de corpuri asigura depozitarea eficientă a dispozitivelor electronice, fără a încărca încăperea. Sunt soluţii deosebite ce se reuşesc să completeze în mod distins livingurile amenajate modern, dar şi pe cele cu linii clasice ori o încăpere decorat în stil nordic. Locuințele cu măsuţe TV par aerisite şi sunt mai luminoase, nefiind aglomerate cu alte obiecte. 

Facebook Comments