Vâlcea: Vaccinarea printre nori de pe Transalpina a convins doar 20 de turişti

Doar 20 de turişti s-au vaccinat în data de 17.07.2021, pe şoseaua Transalpina – pasul Urdele, unde a fost organizat un centru de vaccinare tip drive-through, care a oferit şi invitaţii la câteva evenimente muzicale de marcă.

0

„Au fost vaccinate 20 persoane (18 persoane au fost vaccinate cu vaccin Janssen (Johnson & Johnson) şi 2 persoane au fost vaccinate cu vaccin Pfizer BioNTech – doza nr 1)”, potrivit unui anunţ al Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea.
Proiectul „Vaccinează-te la înălţime, printre nori!” aparţine Prefecturii Vâlcea, care a anunţat în prealabil că primii 50 de turişti care urmau să se vaccineze primesc invitaţii la concertul din 18 august susţinut de artista de origine americană Beth Hart, în cadrul evenimentului Live Music Summer Camp Brezoi, judeţul Vâlcea. Următorii primeau invitaţii, la alegere, pentru concertele din zilele de 22-25 iulie, la Open Air Blues Festival Brezoi 3.5 RO Edition şi în zilele de 31 iulie-1august, la Rucsacul cu cântece – Summer Camp Brezoi.

Facebook Comments