Indiscreții de Vâlcea

0

E jale!

Şcoala românească alunecă pe tobogan şi nu neapărat din cauza pandemiei. De exemplu, în judeţul Vâlcea s-a înregistrat o singură medie 10 la Evaluarea Naţională. La proba scrisă a examenului de Bacalaureat, din 2.163 de participanţi au lipsit 118. E jale!

Ceva e putred!

Ceva e putred în continuare la Primăria Slătioara. Nu cumva doamna Romcescu, votată primăriţă duminica trecută, s-o fi aflat şi ea în situaţie ce miroase a incompatibilitate în perioada în care a fost consilier cu atribuţii de contabil?

A mai căzut un record!

Alegerile parţiale de duminica trecută din Scundu şi Slătioara au demonstrat o dată mai mult că e greu să dărâmi fiefuri PSD şi clanuri de familie. Dacă la Scundu, comuna în care se construieşte fără autorizaţii, candidatul social-democrat a trecut de 70% ajutat tatăl său, fost primar, la Slătioara chestiunea s-a complicat niţel; niţel mai mult chiar. Octavian Dragu a reuşit să doboare recordul de 87% al fostului primar Sorin Romcescu, cel care a candidat din nou, mascat în soţia sa. Prin urmare: Camelia Romcescu: 53%, Octavian Dragu: 38%. Dar bătaia, chiar şi blândă, tot bătaie se numeşte, prin urmare, liberalii mai au de lucru acolo. Cât despre Scundu… greu…greu de tot!

Facebook Comments