Indiscreții de Vâlcea

0

Greu de tot!

Luat de valul alegerilor pentru şefia PNL  Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, viceprimarul Râmnicului,  a nimerit în cele din urmă cu capul în nisip. Cineva  l-a înregistat la o întâlnire de partid pe când promitea funcţii pe la ETA şi Pieţe Prest, când îi bătea discret obrazul une directoare de şcoală pentru nesupunere, când făcea o apologie deşănţată a liberalismului pe pile şi, în genere, când debita numai elucubraţii. Să  nu îşi imagineze cineva că alţii sunt imaculaţi, dar măcar îşi ţin gura. Greu cu şulfăria politică, domnul vice! Greu de tot! Asta se învaţă în ani şi ani.

Unde-o fi?

După  interviul cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, ne sună un cititor şi ne ceartă că nu l-am întrebat unde-o fi  plantaţia aia de nuci pe care a promis-o cu atâta patos într-o campanie electorală. Că poate au dat şi rod şi nu ştie el. Chiar aşa, unde-o fi?

Vine şi Ludovic

Ludovic Orban, încă preşedinte al PNL, vine în judeţul Vâlcea joi, 24 iunie, din  motive electorale;  pentru el, fiindcă încearcă să îi seducă pe liberalii vâlceni să îl voteze, dar şi pentru a-i susţine pe candidaţii de la Slătioara şi Scundu la funcţiile de primari. Organizaţia PNL Vâlcea este considerată sensibil  în favoarea lui Orban, dar e complicat cu mendrele politicii. Iar Cîţu a anunţat că va reveni şi el în jur de 4 iulie.

Facebook Comments