Premierul Cîțu la Slătioara: „Votați-l pe Tavi Dragu! Va avea susținerea mea pentru a dezvolta această comună.”

Florin Cîțu a fost prezent vineri la un eveniment electoral în Slătioara, județul Vâlcea, pentru a-l susține pe canidatul PNL, Octavian Constantin Dragu, în competiția pentru funcția de primar al comunei, la alegerile din 27 iunie. Premierul este vâlcean, cu părinți născuți în Galicea și Voineasa.

0

” Mă aflu aici pentru a da garanția că Tavi Dragu va avea susținerea mea pentru a dezvota această comună după ce  va câștiga alegerile.  Ne pregătim pentru opt ani de guvernare, iar el va avea timp și sprjin pentru a-și duce la îndeplinire proiectele. Mergeți la vot și dați-i sprijinul dumneavostră, merită! ”, le-a spus premierul cetățenilor cu care a stat de vorbă.

 Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, arătat că Octavian Dragu este omul potrivit pentru Slătioara: ” Are experiență în administrație, știe să acceseze bani  europeni pentru comună, are bun simț, îi place să stea de vorbă cu oamenii, are susținerea premierului și a guvernului. Faptul că domnul prim-ministru se află aici constituie garanția  sprijinului  pentru Tavi. ”.

La rândul său, Octavian Constantin  Dragu a subliniat: ” Dragi slătioreni!  Avem susținerea Guvernului României pentru implementarea programului electoral și garanția că îl vom duce la îndeplinire! Va mulțumesc pentru primirea călduroasă!”

La evenimentul electoral de la Slătioara  au mai participat deputatul Laurențiu Cazan, o parte din stff-ul PNL Vâlcea, primari și consilieri din zona Horezu, președinți de organizații locale.

Comandat de Partidul Național Liberal, executat de Mișcoci Marielena Întreprindere Individuală, Cod unic de identificare: 51210004

Facebook Comments