Premierul Florin Cîţu: Zona de Sud a României a fost lăsată în urmă de guvernările anterioare

Florin Cîţu, premierul României şi aspirant la funcţia de preşedinte al PNL, a fost prezent vineri la un eveniment electoral desfăşurat în comuna Sadova pentru a-l susţine pe candidatul partidului la alegerile pentru funcţia de primar, ce vor avea loc în data de 27 iunie.

0

„Sunt aici pentru a-l susţine pe domnul Horaţiu Lazăr, iar prezenţa mea aici este garanţia că viitorul primar va avea susţinerea mea după ce va câştiga alegerile de săptămâna viitoare. Dar va avea susţinerea mea atâta vreme cât va face totul pentru a dezvolta această comună, pentru a vă ajuta pe dumneavoastră“, a declarat Florin Cîţu.
Premierul a spus că Oltenia este una dintre zonele care au fost „lăsate în urmă“ şi a promis investiţii majore, precum drumul expres Craiova – Lugoj. „Zona asta de Sud a României este zona care a fost lăsată în urmă de guvernările anterioare. Dar nu pentru că nu au fost alocaţi bani, ci pentru că banii au fost irosiţi, au fost alocaţi prost. În guvernarea noastră de anul trecut şi cea de acum stăm şi reparăm ceea ce a fost stricat în ultimii ani, şi cu bani mai puţini decât au fost cheltuiţi. Domnul preşedinte Stoica (Ştefan Stoica – n.red.) a vorbit aici despre drumul Craiova – Piteşti, deblocat de noi şi care va fi gata în curând. Am alocat anul acesta, deşi trebuiau alocaţi de foarte mult timp, bani pentru drumul expres Craiova – Lugoj, respectiv 20 de milioane de lei pentru studiul de fezabilitate. Vreau să vă spun că ne uităm atent pentru a vedea dacă acel drum poate fi transformat în autostradă pentru că se poate face, iar eu cred că această zonă merită o autostradă pe care o vom construi. (…) Este important să schimbăm paradigma pentru că s-a văzut că atunci când investeşti ai bani, ai şi creştere economică şi ai de unde să împarţi mai mulţi bani. Când nu investeşti nici nu ai de unde să dai şi apoi împarţi sărăcia. Soluţia de a scoate zonele sărace din sărăcie o reprezintă liberalismul. Doar PNL are soluţia şi am arătat că putem face“, a mai spus Cîţu, care a adăugat că „abia aştept anul 2024 când o să câştiga toate alegerile, dar începem cu cele de acum“.


Facebook Comments