Premierul Cîțu „Vom duce vaccinul până la porțile cetățenilor din mediul rural ”

Premierul Florin Cîțu a declarat vineri în comuna Slătioara din județul Vâlcea, că guvernul va intensifica campania de imunizare în mediul rural, până la nivelul la care vaccinul va fi dus la porțile cetățenilor. Cîțu a făcut apel la populație să se vaccineze pentru a se evita cel de-al patrulea val al pandemiei

0

”România are o populație foarte mare în zona rurală,  aici sunt bucuros să aflu că lumea s-a vaccinat, vom face tot ceea ce putem să ducem cât mai mult vaccinul în zona rurală, dar astăzi  în țară avem o  situație foarte bună. Oricine se poate vaccina oricând, oriunde,  cu orice vaccin aprobat.  Deci, trebuie  ca oamenii să se vaccineze. Dacă nu vrem să avem un alt val al pendemiei trebuie să ne vaccinăm. Este singura soluție, alta nu avem. De aceea noi vom face tot ce se poate să avem vaccinul cât mai aproape de cetățeni.  Vom duce cât mai aproape vaccinul, chiar  la poartă , dacă se poate, prin  tot felul  de caravane și așa mai departe. ”, potrivit premierului.

Florin Cîțu a fost prezent la Vâlcea  pentru a sta de vorbă cu localnicii din mediul rural și pentru a-i susține pe candidații PNL la alegerile parțiale  pentru funcția de primar care vor avea loc pe  27 iunie a.c. , în comunele Scundu și Slătioara. Cetățenii din Slătioara au discutat cu premierul despre pensii, subvenții APIA, salarii, iar unii și-au exprimat nemulțumirea față de fosta administrație a comunei..

Facebook Comments