Dolj: Marcel Ciolacu, liderul PSD, în campanie door-to-door prin județ

Hotărâți să-și apere blazonul, social-democrații doljeni și-au propus să câștige toate cele cinci bătălii electorale care se vor duce în data de 27 iunie, atunci când sunt programate alegerile parțiale în Filiași, Sadova, Ostroveni, Terpezița și Catane. Pentru asta, l-au adus în județ, chiar din prima zi a campaniei electorale, pe liderul partidului, Marcel Ciolacu, care, timp de două zile, va merge „din poartă-n poartă“ în cele cinci localități pentru a-i convinge pe alegători că PSD are pe buletinele de vot cei mai buni candidați.

0

„Este prima zi de campanie. Cele mai multe localități la aceste alegeri parțiale «scoase la concurs» sunt în Dolj, respectiv 5 localități. Categoric PSD a venit cu cea mai bună garnitură, cu oamenii cei mai gospodari din aceste localități și cu cei care se ridică la nivelul așteptărilor cetățenilor din respectivele localități. Aștept ziua de 27 iunie când veți vedea că PSD va câștiga și aceste alegeri.
(…) O să plec, împreună cu toată echipa, în campanie, prima localitate fiind Sadova. Vom face campanie door-to-door. Nu vom face mitinguri pentru a nu fi acuzați că răspândim virusul“, a declarat Marcel Ciolacu, care a ținut să felicite echipa din fruntea Consiliului Județean Dolj, pentru faptul că Doljul este „campion la atragerea de fonduri europene“ și ar putea fi un exemplu excelent pentru „ministrul Ghinea“ (Cristian Chinea – n.red.), pe care l-a invitat să vină aici „cu carnețelul pentru a lua notițe“.
La rândul său, președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a spus că PSD mizează pe victorie în toate cele cinci localități. „Avem alegeri în cinci localități, patru comune și un oraș. Venim cu cinci candidați susținuți de niște echipe formidabile și, cu siguranță, vom avea cinci victorii“, a declarat Cosmin Vasile.  

Facebook Comments