Sadova are cu cine vota: Claudiu Arsenie!

0

Luna iunie a anului curent a adus cu ea febra alegerilor parţiale şi în cinci localităţi doljene, printre care şi comuna Sadova. Este una dintre cele mai mari comune din Dolj, unde vor avea loc alegeri parţiale datorate decesului regretatului primar PMP, Eugen Safta. Aici, lucrurile ar fi hilare, dacă nu ar fi triste. Mihai Safta, fiul lui Eugen Safta, a devenit vizibil, fiind promovat de PMP, chiar dacă, de-a lungul timpului, „făcuse doar poze la întrunirile electorale ale organizaţiei din Sadova”, aşa cum declara el însuşi. Dar cum „găina din curtea vecinului pare curcă”, aşa şi lui i s-a părut că, schimbându-şi culoarea politică, va „trage lozul cel mare”. Practic, peste noapte, candidatul PMP a devenit PSD, noi rămânând fără candidat, în timp ce PSD-ul avea excedent de candidaţi.

De cealaltă parte, PNL a mizat pe Alin Bîrsanu, un candidat cu şanse reale, dar căruia i-a fost invalidată candidatura de către Tribunalul Dolj la sesizarea „prietenilor” de la PSD. În aceste condiţii, PNL-ul, rămas fără candidat, face ceea ce fac partidele mari, care nu vor să se complice: „atrage” candidatul „excedentar” de la PSD!

Şi ca jocul de pe tabla de şah a politicii doljene să fie complet, ar fi trebuit ca PMP să facă o mutare similară, ,,capturând un pion” de la adversari. Numai că PMP, partid mai mic, deşi ca număr de aleşi locali este al treilea la nivel naţional, nu umblă cu jumătăţi de măsură şi face o mutare de şah-mat. Va avea cel mai puternic şi mai potrivit candidat pentru Primăria Sadova. Este vorba despre un sadovean, dascăl care a şlefuit destinele sutelor de copii de aici, un om realizat profesional atât în nobila meserie care şi-a ales-o, cât şi în afacerea pe care o conduce. Un om echilibrat, raţional, bun familist şi care se află la prima candidatură, deşi în ultimii zece ani a primit oferte electorale cu duiumul. Nu există sadovean care să nu aibă cuvinte de laudă pentru el. Dacă vă întrebaţi de ce n-a făcut politică până acum, este pentru că nu l-a interesat. Dar, când a văzut cu câtă patimă se „dispută” primăria comunei în care trăieşte şi pe care o iubeşte, şi câte jocuri politice se fac, a considerat că nu mai poate sta deoparte. Oamenii şi Locurile au nevoie de UN OM NEAFECTAT DE JOCURILE POLITICE, UN OM RESPONSABIL, PE MÂNA CĂRUIA POŢI SĂ DAI CU ÎNCREDERE BANII PUBLICI.
CLAUDIU ARSENIE ESTE ACEST OM!

Comunitatea din Sadova are acum, cu adevărat, ce vota pe 27 iunie! Un OM integru, care ştie ce are de făcut pentru ca sadovenilor să le fie bine. Un Primar care respectă oamenii şi care merită încrederea şi respectul lor.

P.S.
Luate indi­vidual, jocurile politice de la Sadova pot părea mărunte, însă cumulate, ele dau măsura deformării lumii în care trăim şi aruncă o umbră grea asupra viitorului pe care ni-l dorim altfel.

Facebook Comments