Anişoara Stănculescu (PMP Dolj): Cer guvernului să-și onoreze angajamentul și să mărească alocațiile copiilor de la 1 iulie!

Anişoara Stănculescu, preşedintele PMP Dolj, solicită Guvernului Orban, chiar de Ziua Copilului, să-şi onoreze angajamentele şi să mărasească alocaţiile începând cu data de 1 iulie.

0

„1 iunie este despre bucuria de a iubi copilăria dar și despre obligația noastră ca societate de a proteja material și spiritual pe toți copiii, fără nicio discriminare. Din perspectiva acestei obligații cer guvernului să-și onoreze angajamentul și să mărească alocațiile copiilor de la 1 iulie așa cum a promis. Și mai cer guvernului să nu uite că o treime din copiii acestei țări afirmă că ar avea nevoie de o consiliere psihologică în urma șocului emotional provocat de pandemie! Doar 5% dintre ei au beneficiat de suport psihologic în școală sau în afara ei. Alte state subvenționează 10-20 de ședințe gratuite anual de consiliere psihologică pentru copii, noi ce facem?!“, a scris, pe pagina sa de socializare, preşedintele PMP Dolj, Anişoara Stănculescu.

Facebook Comments