Vâlcea: 60 de jandarmi au donat sânge

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea a anunţat că circa 60 de jandarmi au participat benevol la activitatea de donare de sânge, venind astfel în sprijinul celor care au probleme de sănătate.

0

„În această perioadă trăim vremuri grele care ne determină să devenim mai puternici, să preţuim mai mult persoanele care ne înconjoară şi să oferim ajutor de fiecare dată. Cu aceste gânduri în minte, în jur de 60 de jandarmi vâlceni participă benevol la activitatea de donare de sânge în cadrul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Rm. Vâlcea, cu scopul de a contribui la alinarea suferinţei celor aflaţi, fără voia lor, în situaţii dificile.
Cei mai mulţi dintre colegii noştri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea nu participă pentru prima oară la o astfel de activitate.
Le mulţumim celor care şi-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această iniţiativă onorabilă şi totodată dorim să lansăm o invitaţie cetăţenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflaţi în suferinţă, să donăm sânge şi să salvăm cât mai multe vieţi!”, potrivit unui anunţ al IJJ Vâlcea.

Facebook Comments