Indiscreţii de Vâlcea

0

Salvată de „îngerii albi”
Adina Dobrete, fost inspector general adjunct al IŞJ Vâlcea,  a povestit  duios  pe facebook cum a suferit de coronavirus şi cum au salvat-o  „îngerii  albi” de la Spitalul de Pneumoftiziologie Mihăeşti. Surprinzător sau nu, doamna profesor nu se vaccinase, aidoma multora dintre colegii săi. Că doar de asta există „îngeri albi”, să li se dea mult, mult, de lucru. Coronavirusul e bun, vaccinul  e rău, face „buba”, aşa-i, doamnă?

Nişte sancţiuni?
Jandarmeria Vâlcea vizionează imaginile pentru identificarea persoanelor care au încălcat restricţiile de pandemie la protestul din 29 martie ce a avut loc la  Râmnicu Vâlcea, anunţă surse din această instituţie. Urmează nişte sancţiuni, asta este!

Probleme, ceva?
În şedinţa ordinară a  Consiliului  Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, în data de 31.03.2021, vor fi desemnaţi doi  consilieri locali care vor avea calitatea de evaluatori în cadrul comisiei de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale secretarului general al municipiului Râmnicu Vâlcea, Ionuţ Didoiu. Aflat într-un conflict deschis cu tabăra liberală din C.L., Didoiu ar putea avea probleme, însă rămâne de văzut ce va face  USR, care, în ultima perioadă, a adoptat o atitudine de echilibru.

Facebook Comments