Dolj: A intrat cu maşina sub un camion

0
sursa foto: facebook/ INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna doljeană Călăraşi, care conducea un autoturism pe drumul DN 54A Bechet – Dăbuleni, a ajuns la spital după ce s-a ciocnit frontal cu un camion. Într-o intersecţie, din pricina vitezii, acesta a pierdut controlul volanului şi s-a oprit sub roţile camionului care venea din sens opus. Tânărul a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor din cadrul Gărzii de Pompieri Bechet pentru a putea fi scos dintre fiare şi transportat la spita.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Trebuie precizat că, la primele ore ale dimineţii, un alt accident foarte grav s-a petrecut în Craiova, în dreptul complexului comercial Marlorex, la ieşirea spre Işalniţa, când un alt tânăr sofer a spulberat doi pietoni angajaţi în traversarea regulamentară a străzii, dintre care unul a şi decedat câteva ore mai târziu.

Facebook Comments