Indiscreții de Vâlcea

0

Mai mulți anticorpi!

Prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat, s-a vaccinat luni  împotriva Covid-19, fiind printre primii vâlceni care s-au imunizat cu serul AstraZeneca. Fârtat a trecut în toamna anului trecut prin boală, însă, din nefericire, a dezvoltat numai 1,8 anticorpi, ceea ce  în traducere mai liberă este egal cu zero.

Primii covizi după reînceperea școlii

Au apărut primele cazuri de covid în școlile din Vâlcea. Potrivit unor surse, ar fi fost închise două  clase, una de liceu și o clasă primară. Au fost depistați cu SARS- CoV-2 patru elevi, precum și  trei cadre  didactice, dar și doi angajați care fac parte din personalul auxiliar.

Buni de plată!

Curtea de Apel Pitești i-a reinstalat în funcții pe cei doi viceprimari ai municipiului Râmnicu Vâlcea,  Virgil Pîrvulescu și Andrei Gheorghiu, care fuseseră suspendați în decembrie 2020 de Tribunalul Vâlcea. Ce ți-e și cu judecătorii ăștia, nu mai înțelegi nimic. Dar zi-le inamovibili și pace! Zilele trecute, Virgil Pîrvulescu le-a trimis consilierilor reclamanți de la PSD și PER,  pe grupul  WhatsApp, contul său de bancă, spre a-i vira banii cheltuiți. Instanța a decis că Pîrvulescu și Gheorghiu vor primi 5.000 lei cheltuieli și 300 lei cheltuieli de judecată în recurs. Scandalul continuă, fără speranțe de împăciuire.

Facebook Comments