Fii cetăţean, nu doar locuitor! Votează!

0

Toate datele ne arată că şi în judeţul Dolj se anunţă o prezenţă scăzută la vot. Adică o  minoritate de cca 35% dintre doljeni va decide şi pentru ceilalţi 65%!
Dincolo de pandemia de Sars-Cov-2, dezamăgirea de politicieni pare că îi ţine şi pe doljeni în casă. Dezamăgirea, da, e mai puternică decât virusul… Oamenii nu mai fac diferenţa între politicienii buni şi politicienii răi, între patrioţi şi hoţi, între cei dedicaţi semenilor şi cei egoişti. Deşi, Nu, nu toţi suntem la fel!…
Nu toţi am furat. Nu toţi am dat legi pentru noi şi cei apropiaţi. Nu toţi am promis şi nu am făcut. Unii dintre noi candidăm prima dată pentru Parlamentul României şi nu avem probleme de integritate.

Votul tău va face diferenţa!

Schimbările dorite în democraţie nu vin de la sine. Ele vin prin vot în cunoştinţă de cauză. Dacă te-au dezamăgit vechii politicieni, nu sta în casă, ci mergi la vot alegând politicieni noi. Dacă simţi că nu mai e nicio speranţă, cauţi să reinventezi speranţa!
Votul ne defineşte cetăţenia în mare măsură. Fără exercitarea votului suntem doar locuitori cu drepturi şi obligaţii. Patru ani de acum încolo nu vom mai exercita niciun vot pentru că nu vor mai fi alegeri de niciun fel. Acum trebuie să decidem, fiecare cu votul său LIBER!
Votul face diferenţa între democraţie şi dictatură. Un singur vot poate schimba destinul unei ţări. Un singur vot poate aduce la putere oamenii competenţi şi responsabili sau, dimpotrivă, să-i păstreze pe cei învechiţi în rele!

Poate fi chiar votul tău cel care face diferenţa. De ce să nu-l foloseşti?!?

Dreptul de vot l-am câştigat atât de greu acum 30 de ani. Unii făcând sacrificiul suprem!
Imaginaţi-vă că de mâine vi se va interzice dreptul de vot. Sunt convinsă că v-aţi revolta şi aţi ieşi în stradă pentru a-l recăpăta.
Acum aveţi acest drept! Folosiţi-l cu inteligenţă şi curaj!
Mergeţi în siguranţă, duminică, 6 decembrie, la vot! Infirmaţi  prin prezenţa voastră la urne prognozele care arată că suntem un popor neiubitor de democraţie. Adevărul şi Votul vă vor elibera!

Doar aşa #MişcămRomânia!

Comandat de PMP Dolj, realizat de SC INDISCRET MEDIA SRL, Cod Mandatar Financiar 11200012

Facebook Comments