Dan Barna este infectat cu coronavirus

Tot mai mulți în demnitarii Români s-au infectat cu coronavirus, în ultima perioadă. Se pare că unul dintre motivele care au adus la această situație o reprezintă campania electorală.

0

Liderul USR, Dan Barna, a anunțat pe Facebook că este infectat cu coronavirus. Acesta a scris că se simte bine și nu are simptome specifice virusului. „Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Totodată, ieri, s-a descoperit că și generalul-locotenent Daniel Petrescu, șeful Statului Major al Apărării, este infectat cu noul coronavirus. Nici acesta nu are simptome specifice bolii și se află în autoizolare. „Au fost luate măsurile stabilite de protocolul aplicabil în această situație, generalul-locotenent Petrescu intrând în izolare într-un spațiu special destinat la sediul MApN, de unde își exercită în continuare atribuțiile funcționale”, a anunțat MApN.

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a fost testat negativ, însă, din motive de precauție, a intrat, de asemenea, în izolare la sediul MApN, urmând a fi retestat în 72 de ore.

Facebook Comments