Ministrul Agriculturii are coronavirus. Ionuț Stroe intră și el în izolare

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat în această seară că este infectat cu noul coronavirus și se află deja în autoizolare la domiciliu. Vestea îi afectează și pe liderii PNL Dolj, care în cursul zilei de miercuri au participat, alături de ministrul Oros, la mai multe acțiuni electorale în județ. Deja, colegul său de Guvern, Ionuț Stroe – ministrul Tineretului și Sportului, a anunțat că s-a izolat, la rândul său, la domiciliu.

0

„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în aceasta dimineața și din păcate e unul «pozitiv». M-am autoizolat la domiciliu și voi urma îndrumările medicilor. Dacă starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă si voi încerca sa fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat. Multă sănătate tuturor!“, a scris pe pagina sa Adrian Oros.

La scurt timp, ministrul Ionuț Stroe, care a participat miercuri la mai multe acțiuni electorale în județul Dolj alături de Adrian Oros, a anunțat că s-a izolat la domiciliu, deși rezultatul unui test efectuat în cursul zilei de azi a fost negative. „În urma anunțului colegului meu de Guvern, Adrian Oros, ministrul agriculturii, care a fost confirmat pozitiv pentru infecția cu SARS-COV-2, am luat decizia de a mă izola la domiciliu 72 de ore și de a realiza un nou test după această perioadă. Testul RT-PCR pe care l-am efectuat astăzi, joi, a avut rezultatul NEGATIV.
Ieri am participat la câteva activități politice în aer liber împreună cu domnul Oros și din acest motiv, pentru siguranță, am decis că este mai bine să rămân izolat până la un nou test. Mă simt foarte bine și voi continua să dialoghez cu voi online, pe această pagină și pe rețelele sociale. Trăim vremuri deosebite și trebuie să fim precauți, deși ne dorim, fiecare dintre noi, ca viața să revină cât mai rapid la normal.
Păstrați-vă optimismul pentru că e bun și pentru starea voastră de sănătate. Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi!“, a anunțat Stroe.
Cel mai probabil, decizia sa va fi luată și de alți colegi din conducerea PNL Dolj care au intrat în contact cu ministrul Agriculturii.

Ministrul Oros


Reamintim că ministrul Adrian Oros a participat miercuri la mai multe acțiuni electorale în mai multe localități din județul Dolj, la care au participat mai mulți lideri ai organizației județene a PNL, printre care miniștrii Ionuț Stroe și Nicolae Ciucă, parlamentarii Mario Ovidiu Oprea și Nicolae Giugea, dar și președintele PNL Dolj – Ștefan Stoica.

Facebook Comments