Indiscreţii de Vâlcea

0

Griguță!

Chitit să dea cu mucii în fasole la fiecare ședință de consiliu local, președintele de ședință, liberalul Grigore Crăciunescu, i-a cerut primarului Mircia Gutău să nu mai stea cu el la aceeași masă de „prezidiu”, ci să își aducă masă proprie. Așadar, el, domnul Grig, are voie să beneficieze de masă plătită din banii contribuabililor, primarul orașului, nu. Acesta a fost subiectul în mare dispută de-a lungul a două ședințe de consiliu și care a degenerat într-o hărmălaie perfectă. Multă imaturitate și lipsă de interes față de problemele comunității! Nu, nu masa ar trebui să fie subiectul în dezbatere, ci scaunele. Mare greșeală a votanților că i-au trimis pe dumnealor în scaunele de aleși locali!

Încă doi PSD-iști la conducerea CJ Vâlcea

În ședința ordinară de miercuri, 25 octombrie, urmează să fie aleși cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Vâlcea. În mod cert, aceștia vor fi de la PSD și, probabil, se vor numi Florian Marin și Andra Bică.

Cu demnitatea pe sub scară!

În această săptămână, cetățenii au avut posibilitatea să vadă, într-o postare video, birourile celor doi viceprimari ai Râmnicului, Virgil Pîrvulescu și Andrei Gheorghiu. Amplasate la parter, mai așa, sub scară, unul de dimensiuni medii, celălalt, un fel de debara, camerele nu se compară cu birourile de la etaj ale foștilor viceprimari, ocupate acum de consilierii primarului. Și nu este în regulă, orice ar argumenta Mircia Gutău. Deloc!

Sectorul „fete faine” versus sectorul „băieți faini”?

În prima lor zi de serviciu, viceprimarii Râmnicului, Virgil Pîrvulescu și Andrei Gheorghiu nu au avut altceva mai bun de făcut decât să solicite câte două posturi de consilieri personali. „Sunem într-o instituție cu angajați ostili, suntem oarecum izolați, avem nevoie de oameni cu care să ne desfășurăm activitatea. Vor fi tineri, specialiști în anumite domenii, nu membri de partid”, potrivit lui Andrei Gheorghiu. Evident, Gutău le-a sărit la beregată, reproșându-le că, în timp ce se arată îngrijorați de bănuțul public și clamează restructurări, au venit chitiți să își angajeze clientela. Nu cumva se pregătește concurența la sectorul „fete faine”, patentat de Gutău? Sectorul ”băieți faini”, par exemplu!

Facebook Comments