Bătaie generală în curtea unui craiovean. Polițiștii au tras mai multe focuri de arma pentru a calma oamenii

0
Foto: antena3.ro

Polițiștii craioveni au fost nevoiți să intervină în curtea unui cetățean pentru a aplana un conflict. Oamenii legii au fost nevoiți să tragă două focuri în plan vertical pentru a calma spiritele.

Polițiștii au fost chemați la fața locului de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care a observat că lucrurile au degenerat și se poate solda cu victime. Drept urmare, la locul conflictului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru a restabili ordinea și liniștea publică. De asemenea, un alt polițist care a imobilizat unul dintre participanții la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă.

Nouă bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 56 de ani, toți din Craiova, au fost identificați și duși la Secția 6 a Poliției Craiova. Nimeni nu a depus plângere, însă oamenii legii s-au sesizat din oficiu, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

„Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde un bărbat de 56 de ani, care locuia la adresa respectivă, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dolj.

Facebook Comments